Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Cultura

Comença el concurs fotogràfic Albert Iturria a Vila-seca

La temàtica d'aquest any estarà molt vinculada als Jocs Mediterranis 2018

Diari de Tarragona

Whatsapp
Albert Iturria, en una fotografia d'arxiu. Foto: Cedida

Albert Iturria, en una fotografia d'arxiu. Foto: Cedida

L'Ajuntament de Vila-seca convoca per sisena vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre “L’esport a casa nostra, la mediterrània”, amb motiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, dels quals Vila-seca és seu.

Enguany, les fotografies han d’estar relacionades amb la pràctica esportiva local, els entrenaments i les competicions en les diferents categories dels esportistes, a més de l'individual o amb la participació en entitats a Vila-seca.

Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 31 d'octubre al registre general de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.

Temas

Comentarios

Lea También