Comença la 137a edició de la Fira de Mont-roig

Del 2 al 5 d’agost, els visitants tindran l’oportunitat de gaudir d’un gran ventall d’activitats lúdiques i festives per a tots els públics

02 agosto 2018 09:34 | Actualizado a 02 agosto 2018 09:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Fira de Mont-roig torna un any més des de la seva primera edició el 1881 al municipi, enguany del 2 al 5 d’agost.

En aquesta 137a edició, Mont-roig aposta per una gran varietat d’activitats lúdiques destinades a fer gaudir a tots els públics que s’apropin a la Fira.

Les propostes més esperades per a tothom potser són les musicals i aquestes tenen cabuda a la programació de la Fira el dissabte 4 d’agost. A mitjanit, a la Pista d’Estiu hi haurà Ball amb l’Orquestra Costa Brava i, tot seguit, pels més joves hi haurà una discoteca mòbil amb el DJ Guille Artigas; organitzat per Kintus/es 2018. També hi haurà una Festa Flaix divendres a les 24 h a la Pista d’Estiu.

Una altra proposta molt esperada pel públic tindrà lloc diumenge 5 a la Pista d’Estiu a les 22 hores. Es tracta de la representació teatral El secret de la Lloll.

Aquest és un teatre d’humor on es representarà un conte fresc i divertit per donar vida a la nit de diumenge.  La protagonista, representada per l’actriu Llol Bertran, destaca pel seu talent per a la comèdia, el cant, el ball i la paròdia; així com la capacitat d’emocionar i transmetre sentiments al públic.

L’entrada es pot comprar anticipadament per un preu de 5 euros a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana i també a la taquilla el dia de la representació per 10 euros.  
 

Comentarios
Multimedia Diari