Comença la prova pilot de fanals LED a l’entrada de Brises del Mar a Altafulla

28 mayo 2019 15:02 | Actualizado a 28 mayo 2019 15:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Altafulla ha procedit a la instal·lació de tres fanals de l’enllumenat públic que funcionen de forma autònoma amb energia solar i dotats de tecnologia Led al pont d’accés a la urbanització Brises del Mar, concretametn un a la mateixa entrada de l’accés i dues més, a banda i banda, sobre el pont de l’antiga via de ferrocarril de la línia Reus-Roda de Berà.

La instal·lació d’aquests tres fanals solar line funcionarà com a prova pilot amb l’objectiu final de fer-ho extensiu a altres zones de la població. A Brises del Mar també està previst que en els properes mesos es liciti el nou enllumenat públic, amb una inversió de 225.00 euros.

El model implantat es conjuga amb un sistema que s’abasteix de la llum solar aconseguint el que significa un total estalvi energètic. Una altra de les particularitats d’quests fanals instal·lats és l’encesa automàtica quan no detecta llum i la reducció del nivell d’il.luminació quan no detecta presència.

Per tal d’aconseguir un millor rendiment, els tres bàculs  de la lluminària s’han col.locat amb una inclinació fixa de la consola per a un major aprofitament de la llum solar. La inversió ha estat de 1.422,53 euros.

Comentarios
Multimedia Diari