Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comencen les obres d'asfaltat als carrers de Roda de Berà

L’Ajuntament invertirà més de 131.000 euros, dels quals la major part prové d’una subvenció de la Diputació de Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
Obres al barri de La Barquera

Obres al barri de La Barquera

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs d’asfaltat de diferents carrers del barri costaner de la Barquera, a Roda de Berà. Una intervenció que s’efectuarà entre els carrers General Prim i Moncayo, i els carrers Prat de la Riba i Teide.

El pressupost total ascendeix a 131.448,73 euros, el qual serà finançat mitjançant una subvenció de la Diputació de Tarragona de
124.876,29 euros, dins del Pla d’Acció Municipal, i la resta, el 5%, amb fons propis. L’equip de Govern va detectar la necessitat de realitzar el reasfaltat de diversos carrers de la zona, atès que ara fa un temps es va efectuar una intervenció similar a la meitat dels carrers del barri.

Per donar resposta a les demandes dels veïns, l’Ajuntament arranjarà ara la resta, en els quals actualment la capa de rodadura es troba deteriorada pel trànsit dels vehicles i el pas del temps, per tal de recuperar el bon estat de l’asfalt i millorar-ne les seves característiques funcionals i de protecció del conjunt del ferm, amb un augment de la durabilitat, la impermeabilitat i la uniformitat del seu aspecte.

Finalment, es procedirà al repintat de les marques vials. Aprofitant l’actuació, a més a més, es duran a terme diverses millores: es crearà un carril bici al carrer Prat de la Riba; les lluminàries de tots els carrers seran canviades per unes més eficients amb bombetes LED; es realitzaran passos de vianants elevats per reduïr la velocitat del trànsit al carrer Prat de la Riba; i s’ampliarà la vorera situada al costat de la caseta de l’associació de veïns, entre d’altres.

Temas

Comentarios

Lea También