Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Concert de flamenc a Torredembarra

Començarà aquest divendres dia 17 de novembre a les 20. 30 hores a l'Espai Cultural Sala del Mar.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Virginia Romero.

Virginia Romero.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta el concert Desde la raíz del flamenco, a càrrec de Virginia Romero (cante), Gerard Marsal (vents) i José Àngel Barrera (Guitrarra Flamenca).

L’acte tindrà lloc divendres 17 de novembre, a les 20.30 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar. El preu de l’entrada és de 3 euros,

Virginia Romero (cante) va començar a cantar amb 9 anys a la Penya Flamenca de Huelva. Premiada en nombrosos concursos de Huelva i província va ser becada per Cristina Heeren per cursar els seus estudis de flamenc amb professors com José de la Tomasa, Esperanza Fernández i Paco Taranto. Uns anys després va ser alumna de Jeromo Segura.

Gerard Marsal (vents) és saxofonista i flautista. El seu recorregut musical ha estat sempre per camins creatius i de músiques d'arrel com el flamenc, el blues o el jazz. Aquesta mescla fa que la seva aportació en els projectes on participa sorprenguin per originalitat i frescor.

José Ángel Barrera guitarrista flamenc, compositor i solista, resident a Torredembarra des dels 4 anys, ha portat el seu toc a diversos racons del món, entre ells a Shanghai on va ser convidat a actuar al “30th Shanghai Internacional Music Festival” i on, a més, va poder tocar a l’Hotel Ritz de la mateixa ciutat en presència de les autoritats del govern xinès.

També es troba, en el seu currículum professional, l’actuació que va fer al Palau de la Música Catalana com a teloner de Marifé de Triana.

Temas

Comentarios

Lea También