Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Concurs de fotografia a Vila-seca

En aquesta edició, les fotografies presentades han d'estar relacionades amb la cultura a Vila-seca i el seu moviment associatiu

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'Albert Iturria. El fotògraf va morir fa uns anys i l'Ajuntament va activar aquests concurs.

Imatge d'Albert Iturria. El fotògraf va morir fa uns anys i l'Ajuntament va activar aquests concurs.

Fins al proper 30 de novembre encara hi ha temps per a participar al concurs fotogràfic convocat per l’Ajuntament de Vila-seca, en memòria del fotògraf local Albert Iturria. Cal recordar, a més, que per aquelles activitats posteriors a la data assenyalada, s’estableix un termini extraordinari fins a dos dies després de l’activitat i no excedint la data de 7 de gener de 2020.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre "La cultura a Vila-seca, el moviment associatiu”. A tomb de la instauració del Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC) el proper 4 de juny, instaurat per la Generalitat de Catalunya l’any 2014, i en reconeixement a les múltiples activitats organitzades per totes les entitats i associacions vila-secanes durant l’any, enguany les fotografies participants al concurs han de ser un reflex de les activitats culturals i festives que es realitzen al municipi i han de tenir com a protagonistes els membres i participants en la vida social de Vila-seca.

Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar al registre general de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vila-seca convoca per setena vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

Temas

Comentarios

Lea También