Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Concurs fotogràfic en memòria d'Albert Iturria a Vila-seca

El termini per presentar les imatges acaba dimarts vinent, dia 31 d'octubre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Acte de la Festa Major d'Estiu. Les imatges han de recollir escenes de quotidianitat. Foto: Ajuntament de Vila-seca

Acte de la Festa Major d'Estiu. Les imatges han de recollir escenes de quotidianitat. Foto: Ajuntament de Vila-seca

Fins al proper 31 d'octubre encara hi ha temps per a participar al concurs fotogràfic convocat per l'Ajuntament de Vila-seca en memòria del fotògraf local Albert Iturria.

Albert Iturria.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre les quotidianitats a Vila-seca, el dia a dia del municipi.

Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer.

A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 31 d'octubre al registre general de l’Ajuntament, a l’atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.

Cal recordar que l'Ajuntament de Vila-seca ha convocat per cinquena vegada aquest concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

Més informació al web vila-seca.cat/web/guest/home

Temas

Comentarios

Lea También