Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Condemnada a presó una falsa veterinària de Tarragona

Actuava a la comarca del Baix Penedès i no entrarà a presó a l'estar mancat d'antecedents penals

EFE

Whatsapp

El jutjat penal número 1 de Tarragona ha condemnat una falsa veterinària que actuava a la comarca del Baix Penedès a un any i deu mesos de presó per un delicte de falsedat en document públic. Les parts han arribat a un acord de conformitat i la dona no ingressarà a la presó a l'estar mancat d'antecedents penals i ser la pena menor a dos anys, segons han informat a Efe fonts judicials.

El Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tarragona va denunciar a la dona -que en aquell temps tenia 36 anys- a l'agost del 2016 per falsedat documental. Diversos veterinaris s'havien queixat que publicitava serveis de perruqueria canina, però que, en realitat, exercia atenció sanitària als animals sense estar titulada.

La processada va falsificar receptes i també va usar fotocòpies en lloc de la cartilla de sanitat animal, totes amb mateix número de sèrie, sense segell i amb un número de col·legiat que no es corresponia amb el de cap professional. Les indagacions també van determinar que les vacunes que havia administrat als animals no es corresponien amb cap medicament, sinó que els havia injectat un component innocu o un placebo. 

Temas

Comentarios

Lea También