Condemnat per masturbar-se al portal de casa seva al centre de Vila-seca completament despullat

L’Audiència Provincial ha confirmat el pagament d’una multa de 720 euros
 

02 febrero 2018 19:10 | Actualizado a 08 febrero 2018 12:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El pagament d’una multa de 720 euros. És la pena que el Jutjat del Penal 2 de Tarragona ha imposat a un veí de Vila-seca per haver-se masturbat al portal de casa seva. La sentència ha estat confirmada per la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona, que ha rebutjat el recurs d’apel·lació presentat per l’advocada defensora.

Els fets ara jutjats van tenir lloc a dos quarts de sis de la tarda del 14 de gener de 2016. L’acusat es trobava a l’interior del portal de casa seva –en ple nucli urbà de Vila-seca–, junt al vidre de la porta d’entrada, amb la llum encesa «i amb clara intenció de satisfer els seus desitjos sexuals, es trobava completament despullat i estava masturbant-se.

«¡Mamá, mira qué hace!»
Els fets van ser observats per un nen de cinc anys, quan anava a pujar al cotxe de la seva mare, que havia deixat aparcat davant de la casa en qüestió.

El menor va advertir la seva mare: «¡Mira mamá qué hace!». Quan la dona va comprovar a què es referia el seu fill, l’acusat va somriure i va seguir masturbant-se. 

No va quedar acreditar que el menor vagi patir cap tipus de conseqüència psicològica, afectiva o conductual en relació amb aquests fets.

Comentarios
Multimedia Diari