Condis obre un nou supermercat a Cambrils i dóna feina a cinc treballadors

L’establiment, situat a la Plaça d’Aragó, té una superfície de 200 metres quadrats.

15 diciembre 2017 10:13 | Actualizado a 15 diciembre 2017 10:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En el marc del seu pla d’expansió, Condis inaugura avui divendres un nou establiment sota l’ensenya Condis Express a Cambrils, amb una superfície de vendes de 200 m2 i amb 5 treballadors a la plantilla. El nou punt de venda està situat a la Plaça d’Aragó número 5.

El nou establiment disposa de seccions com congelats, drogueria i perfumeria, fruiteria, fleca i expositors de carnisseria i xarcuteria. El seu horari comercial és ininterromput de dilluns a diumenge de 9 a 23 hores

Amb aquesta obertura, Grup Condis suma un nou punt de venda al Baix Camp, on ja compta amb 2 centres i 400 m2. En total, el grup té 474 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 190.423 m2.

Líders en proximitat

Condis, amb més de 50 anys d’història, és una de les empreses líders del sector dels supermercats a Catalunya, amb un àmbit d’actuació que també s’estén a la Comunitat de Madrid i Zona Centre.

La seva xarxa compta amb més de 500 establiments, que ofereixen un servei de qualitat i proximitat i sumen una superfície de venda superior als 200.000 m2, que inclou botigues tant pròpies com franquiciades, sector en el qual Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.

Comentarios
Multimedia Diari