Más de Costa

Costa Torredembarra/El Vendrell

Confirmació automàtica de visites als CAP de Torredembarra i El Vendrell

El Pla Xarxa de Santa Tecla implanta el sistema a tots dos centres

REDACCIÓ

Whatsapp
Confirmació automàtica de visites als CAP de Torredembarra i El Vendrell

Confirmació automàtica de visites als CAP de Torredembarra i El Vendrell

Els centres d’atenció primària de Torredembarra i Vendrell I, depenents de Santa Tecla, incorporen lectors de targeta sanitària per facilitar l’accés dels usuaris als centres. L’objectiu d’aquesta acció és facilitar l’accés dels usuaris i usuàries que tenen concertada una visita en aquests centres sanitaris i alleugerir el flux de persones que s’adrecen als taulells d’informació.

D’aquesta manera, ja no caldrà passar pel taulell per confirmar la visita i saber on es troba la consulta sinó que aquesta acció es podrà realitzar en els punts habilitats.

Aquests aparells, que estan situats a la mateixa entrada dels centres, tenen un funcionament molt intuïtiu perquè qualsevol persona usuària els pugui fer servir sense cap dificultat.

Tan sols cap apropar el codi de barres de la targeta sanitària o bé del volant de citació al lector situat a la part frontal de l’aparell i esperar que aparegui la confirmació de la visita. Tot seguit s’imprimeix un tiquet amb un codi assignat (únic per a cada usuari) amb el número i la ubicació de la consulta. Un cop a la sala d’espera, caldrà esperar que aquest codi aparegui a la pantalla. També és possible imprimir el justificant de la visita en el mateix moment de generar el tiquet.

Temas

Comentarios

Lea También