Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Conveni per millorar el barranc de Barenys de Salou

L’empresa Forestal Catalana, SA, serà l’encarregada d’executar el manteniment d’aquestes zones de llera en  trams urbans.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Barranc de Barenys de Salou.

Barranc de Barenys de Salou.

L’Ajuntament de Salou i l’administració hidràulica de la Generalitat, l’Agència Catalana de l’Aigua, han signat el conveni sobre actuacions de manteniment i conservació de lleres públiques en trams urbans, i es té previst que es posi en marxa durant el mes de novembre.

Es tracta d’una proposta de la Comissió Informativa de Gestió del Territori, Infraestructures i Manteniment de la Ciutat, amb la finalitat de vetllar pel manteniment de les lleres públiques del municipi en bones condicions, i evitar que la vegetació de la ribera no s’acumuli a l’espai fluvial; com és el cas, sobretot, del barranc de Barenys.

L’empresa Forestal Catalana, SA, serà l’encarregada de dur a terme la neteja i el manteniment del territori de Salou.

Tant l’Agència Catalana com l’Ajuntament de Salou participen econòmicament perquè l’empresa dugui a terme les funcions de manteniment. L’Agència Catalana de l’Aigua aportarà un 80% del cost total a l’empresa Forestal Catalana, SA, sense poder sobrepassar la xifra de 8.973,60€ (IVA inclòs); i l’Ajuntament de Salou col·laborarà en un 20%, amb una contribució màxima de 2.243,40€ (IVA inclòs).

Temas

Comentarios

Lea También