Convoquen una nova trobada nudista a la platja de les Madrigueres del Vendrell

El Club Català de Naturisme fa una crida a tots els nudistes a que hi acudeixin el proper dissabte 10 de setembre a partir de les 11 del matí

19 mayo 2017 18:16 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Club Català de Naturisme ha convocat una nova trobada nudista a la platja de les Madrigueres del Vendrell pel proper dissabte 10 de setembre a partir de les 11 del matí. L'entitat reclama la senyalització d’un espai com a platja nudista de forma informativa per a una millor convivència entre nudistes i no nudistes. 

Segons afirma el Club Català de Naturisme en un comunicat, l'Ajuntament del Vendrell reconeix que 'el nudisme es pot fer en qualsevol platja', però asseguren que el mateix Ajuntament 'de moment no vol la senyalització i ha fet gestions per fer treure les indicacions de platja nudista de Google Maps'. En aquest sentit, l'entitat es mostra sorpresa per aquest rebuig i assegura que 'els nudistes continuarem anant a la zona de les Madrigueres per gaudir de la platja, l’aigua i el sol; sense intenció de molestar a ningú, simplement tenim el dret de gaudir de la platja com tothom, tant si es va vestit, en topless o nu'.

Comentarios
Multimedia Diari