Más de Costa

Correus estrena oficina a la Pineda

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet i el Cap de Sector de Xarxa d’Oficines, Manel Moya, han inaugurat les millores al carrer Isaac Albéniz

Diari de Tarragona

Whatsapp
Autoritats i entitats han estat presents a la inauguració de la nova oficina. Foto: DT

Autoritats i entitats han estat presents a la inauguració de la nova oficina. Foto: DT

Correus ha inaugurat una nova oficina a la Pineda. El local ha estat dissenyat per millorar l’atenció i l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los un espai modern i amable on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat.

La nova oficina passa d’auxiliar al model de satèl·lit,  i s’adapta al nou concepte d’establiment amb que la companyia aposta per reinventar el model de negoci de la seva extensa xarxa d’aproximadament 2.400 oficines.

L’oficina, situada al carrer Isaac Albéniz numero 2, dóna servei als més de 3.000 veïns i veïnes. Tal i com ha avançat l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ara es gaudirà d’un millor servei postal, ja que Correus ha ampliat el seu horari, que serà de dilluns a divendres de 10.45 a 14.30 h. i dissabtes de 11 a 13 h.

Aquesta ampliació d’horaris s’emmarca en el pla de Correus per millorar l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los més proximitat i disponibilitat. A més, a partir d’avui es podran realitzar a l’oficina de la Pineda les mateixes gestions que a la resta d’oficines.

A l’acte d’inauguració hi han assistit membres de la Corporació Municipal, representants de les entitats de la Pineda i la directora i treballadors de l’oficina de Correus a la Pineda.

Correus està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on, a més dels serveis postals tradicionals, els ciutadans puguin fer més operacions en menys temps, des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, enviar Diners en minuts a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.

 

Temas

Comentarios

Lea También