Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cotxes clàssics a Creixell

Al final de la Trobada tots els vehicles participants van fer una ruta per diferents municipis del Baix Gaià

Diari de Tarragona

Whatsapp

Aquest passat diumenge dia 23 de setembre de 2018 ha tingut lloc a Creixell la tercera edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell. Gairebé 100 vehicles clàssics hi van prendre part.

Als voltants del Casal Municipal s'hi van concentrar un total de 90 cotxes clàssics i 5 motos. Gairebé un miler de persones van passar al llarg del matí pels carrers del voltant del Casal Municipal per contemplar aquestes enyorades joies del motor del segle XX.

Els organitzadors de la Trobada.

L'acte estava organitzat pels Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú i el Ball de Diables de Creixell, amb el suport de les regidories de turisme i festes de l'ajuntament de Creixell. També hi ha col·laborat el Motor Club Creixell-MDC Racing i el Motor Club del Ford Fiesta de Catalunya, així com diferents patrocinadors privats.

A primera hora del matí, els membres del Ball de Diables de Creixell varen preparar un esmorzar típic català de seques amb butifarra. Tots els cotxes clàssics i les motocicletes varen quedar exposades devant i als voltants del Casal Municipal, al nucli històric de Creixell. Durant l'esdeveniment es va fer lliurament de diferents reconeixements a alguns dels participants.

Es va lliurar un premi al vehicle clàssic millor restaurat. També va tenir premi el vehicle clàssic que havia vingut de més lluny, essent el guardonat un pilot de Lleida.

El premi pel cotxe més antic va ser per un Jaguar de l'any 1959. El reconeixement per al vehicle local va ser per un Seat 600 de la creixellenca Rosalía Gabaldà.

També es va fer un reconeixement a la motocicleta més antiga que va ser per una Bultaco Tralla de l'any 1956 propietat de Francesc de l'ARBOÇ.

La regidora de Festes de l'ajuntament de Creixell Pili Romero va presidir l'acte de lliurament de reconeixements i premis. Al final de la Trobada tots els vehicles participants van fer una ruta per diferents municipis del Baix Gaià. L'esdeveniment es va cloure amb un dinar de germanor a Torredembarra.

Temas

Comentarios

Lea También