Creix el fons bibliogràfic de la biblioteca de Cambrils amb l'ajut de l'Obra Social La Caixa

Els 3.500 euros s’ha destinat a la compra de lots de llibres de lectura obligatòria dels centres educatius.

24 noviembre 2017 18:28 | Actualizado a 28 noviembre 2017 11:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils ha presentat aquest dijous els lots de llibres adquirits amb el donatiu de 3.500€ de l’Obra Social La Caixa.

Els fons percebuts s’han destinat a l’adquisició d’un fons específic com és el de llibres de lectura obligatòria i recomanada que els centres educatius marquen en cada curs escolar. Es tracta d’un fons amb una important demanda i una marcada funció social d’ajuda a les famílies.

La Biblioteca ha pogut adquirir amb aquests recursos quatre exemplars de cada obra, un total de 500 llibres, entre les quals es pot trobar La Plaça del Diamant de Mercè Rodoreda o El Prisionero del Cielo de Carlos Ruiz Zafón. També s’hi ha incorporat títols en francès i anglès, com per exemple Lettres persanes de Montesquieu o Treasure island d’Stevenson, en versions adaptades.

Des de la Biblioteca s’aposta, juntament amb els centres educatius, per la lectura com a eina transformadora de la societat ja que afavoreix l’aprenentatge, la convivència i el creixement personal, intel·lectual i social.

Des del setembre de 2013, la Biblioteca treballa en un Pla de lectura per promoure l’adquisició de l’hàbit lector i incrementar els índexs de lectura, mostrant els beneficis que se’n deriven.

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils, que aquest any celebra el 20è aniversari, recull el testimoni de la Biblioteca de l’Obra Social “la Caixa”, inaugurada el 31 de gener de 1956 a la Plaça Marianao 1, baixos, i que va ser la primera biblioteca pública de què va disposar el municipi complint també una funció social.

Comentarios
Multimedia Diari