Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Creixell felicita a Consuelo Domènech, l'avia centenària

Resideix a la Llar d'Avis Mar I Sol

Diari de Tarragona

Whatsapp

La Consuelito com li diuen a la Llar d'Avis Mar I Sol de Creixell, a on resideix des de fa anys,  ha tingut una celebració molt diferent però sens dubte molt emotiva.

Gràcies Consuelo per deixar-nos viure aquest dia amb tu, gràcies per compartir sempre amb nosaltres els teus records, dels teus pobles Suflí i Sierro a Almería,  de com et van criar i estimar els teus avis, de la teva arribada a Barcelona en plena guerra civil, de tota la teva vida, una vida de lluita i sacrifici pels teus. T'estimem i admirem Consuelo, i segur que celebrarem molts més aniversaris junts 

Des de la regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de Creixell, compartida entre les regidores Pili Romero i Chelo Picón, ens hem volgut afegir a la celebració.

Acompanyats de la Policia Local i de Protecció Civil de Creixell, hem ajudat a crear aquests moments màgics per la Consuelo i tot el personal de la Llar d'Avis Mar i Sol.

Temas

Comentarios

Lea También