Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Costa

Creixell inaugura la remodelació de la Plaça de Vorey sur Arzon

L'acte ha sigut presentat per l'alcalde, Jordi Llopart, el rector Joan Brulles i representants de la Fundació del Campanar

Diari de Tarragona

Whatsapp
Moments de la remodelació. Foto: Cedida

Moments de la remodelació. Foto: Cedida

El diumenge 22 d'abril de 2018 va tenir lloc a Creixell l'inauguració de la remodelació de la plaça de Vorey sur Arzon. Es va fer un trencadís jujolià representatitu de l'obra de l'arquitecte tarragoní Josep Maria Jujol. L'acte era la cloenda oficial dels actes de l'Any del Centenari del Campanar de Jujol de Creixell, que ha tingut lloc el 2017.

Durant l’acte han actuat la colla dels Castellers de la Il-lusió, els Grallers de l'Ilusió i els Geganters i Capgrossos de Creixell, amb el grup de gralles i tabals.

Els Castellers de la Il·lusió és una colla de caire integradora i té una finalitat inclusiva, per a totes aquelles persones que vulguin participar en la nostra activitat, però amb el comportament d'una colla convencional.

El seu lema i la seva filosofia és que "cada assaig, taller, actuació o cada moment que estant tots junts, ha de ser un moment divertit on passar bones estones i fer veure que tots som iguals i tenim els mateixos drets a participar en aquesta activitat."

El seu projecte està focalitzat en actuar en localitats i sobretot dedicar-nos a la part més social: fundacions, residències, centres... No existeix la intenció de marcar un objectiu de fer castells grans, sinó que el que més rellevància té és el fet de que una persona que creu que no pot fer castells per la seva condició, en faci.

L'Ajuntament destaca que "no només aprenen ells a fer castells, sinó que nosaltres mateixos aprenem que si desitges alguna cosa a la vida has de lluitar per poder aconseguir-ho i que hi ha coses molt més importants que marquen el nostre camí cap a la meta que ens proposem."

Son una colla que representa totalment els valors més humans i purs dels castells: la integració, donar pit, la lluita, valentia i sobretot la representació duna gran família.

L'anécdota del dia va ser quan el Kilian Alcaide, un nen de Creixell amb disminucions físiques, es va voler afegir als Castellers de la Il-lusió fent de pilaner. Han presidit l’acte les autoritats locals, amb l’alcalde, Jordi Llopart, al capdavant, el rector Joan Brulles i representants de la Fundació del Campanar.

Temas

Comentarios

Lea También