Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Creixell millora els seus parcs infantils i zones verdes

Les obres han començat al parc 1 d'Octubre i el de la Xicalla. També s'està arranjant l'espai del carrer Illa Escorpios de la zona de Port Romà

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

Ja han començat els treballs del pla de millora de les zones verdes del parc de la Xicalla, del parc 1 d'Octubre al carrer Vendrell de Creixell i del carrer Illa Escorpios al Port Romà, a la zona marítima de la mateixa localitat.

La millora que s'introdueix en aquesta primera fase del pla de millores de zones verdes de Creixell és la construcció del tancament perimetral de la zona infantil al carrer Vendrell, amb peces de fusta.

D'acord amb l'ús social que està tenint degut al veinatge, la proximitat de les instal·lacions de la Llar d'infants i a la seva ubicació, li està fent falta per a la seguretat dels infants i consequent tranquilitat de les mares i pares, front a les possibles sortides indegudes a les calçades dels carrers Girona i Vendrell que li fan perímetre.

L'import total de les obres de millora que es realitzaran en aquest pla és de 17.262,74€ .

Temas

Comentarios

Lea También