Creixell presenta el seu conte: El Drac Artcai

Editat per l'Ajuntament i amb una primera tirada de mil exemplars, aquest dissabte es presenta en societat al Casal Municipal, al carrer Doctor Pujol. Els textos del conte han estat realitzats per Dolors Botines i les il·lustracions són de María Juncal i de Llobet.

19 mayo 2017 17:26 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dissabte dia 12 a partir de les sis de la tarda tindrà lloc al Casal Municipal de Creixell (Carrer Doctor Pujol s/n), la presentació del conte del Drac Artcai de Creixell. El conte del Drac Artcai ha estat editat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Creixell i se n’ha fet una edició inicial d'un miler exemplars. Aquests, es podran adquirir a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell a partir de dilluns. Els textos del Conte han estat realitzats per Dolors Botines i les il·lustracions són de la regidora creixellenca María Juncal i de Llobet.

L’acte de presentació de demà a la tarda estarà presidit per l'alcalde Jordi Llopart i està prevista l’asssistència de diferents personalitats, entitats i associacions culturals del nostre territori. L’acte comptarà també amb l’assistència de la Coral Infantil Horitzó de Sant Vicenç de Castellet.

Sinopsis del conte

Es tracta de la història del Drac Artcai, un drac que va néixer a Creixell, un poble del Tarragonès, on transportat per la màgia de l’entorn va ser dolçament dipositat el mateix dia de Sant Jordi 2016, i va ser anomenat, per la seva singularitat, com a Mascota del "Mural Gegant de Catalunya". Mural pictòric on està representat tot el més important i emblemàtic del nostre país. L’Artcai, viatjant i viatjant per tots els indrets, esbrina i pinta cada racó de la nostra estimada terra. Artcai és amic de xics i grans. Un Drac que pinta amb amor. I amb la cua per pinzell, omple els espais de colo. I del seu entorn s’allunya per conèixer Catalunya.

 

Comentarios
Multimedia Diari