Creixell s'acomiada del seu mossèn, Joan Brulles

El 8 de desembre de 2006, fa 14 anys, el torrenc es va fer càrrec de la Parróquia de Sant Jaume Apòstol

21 septiembre 2020 16:48 | Actualizado a 21 septiembre 2020 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest diumenge, els nois i noies creixellencs del grup de la confirmació, acompanyats dels seus pares i mares, s'han volgut acomiadar del mossèn d'una manera especial i li han lliurat un petit record d'agraiment. Molts d'aquest grup de joves creixellencs, van ser batejats i van rebre la primera comunió també de mans del pare Joan Brulles.

Ha estat un acte senzill que ha tingut lloc abans de comença l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell però molt entranyable. mossèn Brulles se'n va cap al Marroc, concretament a Rabat, a una nova missió pastoral.

A causa de la Covid-19 a Creixell no van ballar els gegants de la Vila ni els diables van cremar carretilles ni es va fer la processó del Pa Beneït ni la subhasta de la Coca del Goig i tampoces va fer la Processó del Santíssim Sagrament amb els tradicionals altars decorats pels veïns.

Però la tradició i el sentiment creixellenc perdurarán per sempre. El Cor de Veus de Torredembarra amb David Molina i Jordi Boltà va amenitzar l'Ofici amb els seus cants. Es va fer l'Ofici Solemne a l'interior de l'església a on també es van beneir les coques.

La corporació municipal de Creixell, amb l'alcalde Jordi Llopart al capdavant i la Jutgessa de Pau i el Cap de la Policía Local, s'han volgut acomiadar avui del torrenc Joan Brulles.

Al final de l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell, i després de les paraules de comiat de Mossèn Joan Brulles i de les salutacions de l'alcalde Jordi Llopart i de la regidora Montserrat Muñoz, els creixellencs i creixellenques presents han dedicat una forta ovació amb llargs aplaudiments de comiat.

També al final de l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell, l'alcalde Jordi Llopart i la regidora Montserrat Muñoz van dedicar unes emotives paraules de comiat a Mossèn Joan Brulles.

Les coques del Pa Beneït es van bveneir dins de l'església i es van repartir entre la feligresia i els malalts de la localitat.

Comentarios
Multimedia Diari