Creu Roja reparteix joguines entre els infants més vulnerables de Roda de Berà

S’han lliurat un total de 14 lots, destinats a 23 nens i nenes, preparats amb les joguines més idònies d’acord a les característiques dels receptors

04 enero 2019 18:27 | Actualizado a 27 febrero 2019 19:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Creu Roja vol que cap infant de Roda es quedi sense joguina el dia de Reis, i un any més, durant aquest matí, ha repartit diferents lots de joguines entre les famílies rodenques amb infants en situació de vulnerabilitat, usuàries de Serveis Socials. Ho ha fet al Punt de Distribució d’Aliments, amb la col·laboració de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament.

S’han lliurat un total de 14 lots, destinats a 23 nens i nenes, preparats amb les joguines més idònies d’acord a les característiques, edat i sexe, de cada nen i nena. Un d’aquests infants ha estat la Ikhlas, de cinc anys, qui, acompanyada per la seva mare i la seva tieta, han passat pel Punt de Distribució d’Aliments a buscar les joguines que el dia 6 de gener trobarà sota l’arbre.

Els articles provenen de les donacions de joguines que es recullen però en la seva majoria de la compra per part de Creu Roja, gràcies a les donacions econòmiques que se’n fan. “Repartim joguines noves o que estiguin en bon estat i amb el seu embalatge original, pensant en els nens i en la seva dignitat. No seria just que rebessin joguines usades”, ha comentat Manuel Holgado, coordinador de Creu Roja del Baix Penedès, acompanyat per Assumpció Soler, presidenta.

Acompanyant als membres de Creu Roja hi ha estat l’alcalde Pere Virgili, les regidores Teresa Ferré i Cèlia Treserres, i el regidor Manel González, a més de la responsable del Punt de Distribució d’Aliments i les voluntàries del servei.

Comentarios
Multimedia Diari