Càritas repartirà aliments dels menjadors escolars entre les famílies més vulnerables

L’empresa Cuina i Gestió, encarregada dels menjadors dels dos centres educatius d’Altafulla, s’ha posat en contacte amb el consistori per oferir el menjar que hi havia, per què no es fes malbé

09 abril 2020 18:50 | Actualizado a 11 abril 2020 19:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Altafulla i Càritas treballen conjuntament per repartir aliments dels menjadors de les escoles del municipi, La Portalada i El Roquissar, a les famílies més vulnerables. Així, es donarà sortida i atendrà a qui ho necessita, amb els aliments que romanen en bones condicions i que no s’han consumit amb el tancament de les escoles per la pandèmia del coronavirus.

L’empresa Cuina i Gestió, encarregada dels menjadors dels dos centres educatius d’Altafulla, s’ha posat en contacte amb el consistori per oferir el menjar que hi havia, per què no es fes malbé. El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha explicat que a hores d’ara «ja n’han fet la recollida d’aliments de primera necessitat, com fruita o llet». La crisi de la COVID-19 ha produït un lleuger augment dels usuaris de Càritas i els aliments seran repartits a tots ells.

Cal recordar que Càritas Altafulla ha reduït el nombre de lliurament regular d’aliments per tal d’evitar la propagació de la COVID-19, atès que entre els voluntaris predominen persones de més de 65 anys d’edat i el que es pretén evitar és possibles contagis entre voluntaries, voluntaris i els beneficiaris. Les següents entregues es realitzaran el 14, el 21 i el 26 d’abril.

Comentarios
Multimedia Diari