Dani Nel·lo i Koko JeanThe Tonics encapçalen la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils

El trio Deivert, Gray & White obre demà aquest festival, en el qual actuaran nou artistes nacionals i internacionals fins al 10 de novembre en diversos espais del municipi

26 septiembre 2019 13:10 | Actualizado a 01 octubre 2019 10:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El trio Deivert, Gray & White obre demà l’onzena edició de la Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils. La formació, que actuarà a La Boheme de Cambrils (Roger de Llúria, 14) i que s’estrena oficialment en aquest festival, està integrada per dos músics dels Estats Units i un guitarrista de Gales. Serà el primer dels nou concerts que es podran escoltar a Cambrils entre finals de setembre i primers de novembre, amb grups procedents de Catalunya, de l’Estat espanyol i també internacionals.

Enguany la principal novetat és que la cinquena edició del Jazz al Parc & Fideujazz tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre en horari de tarda-nit (de 19.00 a 00.00 hores) i el diumenge 6 d’octubre de 18.00 a 21.00 hores.

Artistes de primer nivell

La programació ha fet un salt qualitatiu amb la presència d’artistes de primera fila com ara el grup Dani Nel·lo & los Saxofonistas Salvajes, un septet que presentarà el seu segon disc. L’altre grup conegut és Koko Jean & The Tonics, formació de soul i blues liderada per la cantant dels desapareguts The Excitements. El Jazz al Parc començarà dissabte 5 d’octubre a les 19.30 h amb el grup català Pau Mainé Trio, formació de jazz i bossa nova amb el bateria tarragoní Joan Torné. A les 21.00 hores actuarà el grup de Ciudad Real The Gagarins, formació de surf instrumental amb dos discos editats pel segell reusenc H-Records, que farà el debut a les nostres contrades. La festa la tancarà Dani Nel·lo i la seva potent banda a partir de les 22.30 hores. Hi haurà servei de bar i també el cuiner local Joan Amador s’encarregarà de preparar els autèntics fideus rossos de Cambrils a banda d’oferir altre tipus de menjar.

El Jazz al Parc tindrà la segona jornada diumenge a la tarda amb dos concert, els prioratins The 4Soul, un grup de soul amb components de La Soul Machine, a partir de les 18.00 h i per tancar el Jazz al Parc, el ritme de Koko Jean & The Tonics. La Mostra de Jazz i Blues continuarà amb tres concerts més. El divendres 11 d’octubre a la Boheme hi hauran els tarragonins Stromboli Jazz Band i el divendres 18 d’octubre també a la Boheme hi actuarà Gabriel Amargant Trio. Les entrades anticipades per aquestes dues actuacions es poden adquirir a www.entradium.com.

La Mostra la tancarà el concert extraordinari del grup ((Seismic)) septet liderat pel contrabaixista Ivan Sáez amb composicions pròpies i amb el saxo baríton de protagonista que es podrà escoltar el diumenge 10 de novembre a la Cripta de l’Ermita. Les entrades, el mateix dia del concert.

Comentarios
Multimedia Diari