David Guapo i el musical de Disney, plats forts de les festes de Miami Platja

19 mayo 2017 16:00 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Miami Platja es prepara per viure la Festa Major de Sant Josep, que se celebra des de demà fins al dia 20. Enguany el programa compta amb grans propostes, com el monòleg de l’humorista David Guapo, que arribarà la nit del divendres amb l’espectacle #Quenonosfrunjanlafiesta; el musical de Disney de la cantant i actriu Gisela, que, dissabte 18, a les 19 hores, portarà l’obra Gisela i el llibre màgic; la comèdia musical romàntica Lo Tuyo y lo Mío, que tindrà lloc el diumenge a les 22 hores, entre altres activitats.

Els actes s’iniciaran de manera oficial el divendres, a les 19 hores, amb el pregó de festes, que anirà a càrrec de la veïna Lourdes Pacheco. Durant aquests dies hi haurà activitats per a tots els públics. Entre els actes que s’han programat també es destaca l’espectacle infantil de màgia La llavor del Somriure, dissabte a la plaça del Centre Polivalent, a les 12 hores.

Durant la tarda hi haurà una cursa BTT i a la nit, el gran ball de festa major amb l’orquestra Shákata. El diumenge es duran a terme activitats adreçades als aficionats del tir al plat, de les bitlles i també una jornada gastronòmica. En aquest sentit, s’ha organitzat una festa multicultural on es podran degustar plats típics de diferents països. Aquesta jornada, que s’iniciarà a les 12 hores al poliesportiu de Miami, es complementarà amb actuacions de diferents entitats i un bingo popular amb animació.

Durant les festes, els joves també podran participar en diferents activitats. Així, diumenge a partir de les dotze de la nit hi haurà una Festa Jove al Centre Polivalent a càrrec de la coneguda discoteca mòbil Más&Más. A més, el Casal de Joves K2 acollirà durant aquests dies els tradicionals tornejos de futbolí, ping-pong i Play Station. Les festes de Sant Josep es tancaran dilluns, partir de les 11 hores, amb la pintada d’un mural a la façana de l’Escola Joan Miró.

La venda de les entrades per als espectacles de David Guapo i Gisela es fa de manera anticipada a l’oficina de Festes del Centre Polivalent. El cost de cadascuna és de 10 euros. També es podran adquirir el mateix dia a la taquilla del poliesportiu, una hora abans, per 12 euros. Pel que fa als tiquets del musical Lo Tuyo y lo Mío, també es poden comprar a l’oficina de Festes per 3 euros.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa un concurs durant aquests dies de celebracions que convida tothom a penjar fotografies relacionades amb els actes que s’organitzen per les festes de Sant Josep de Miami Platja, amb l’etiqueta #StJosepMiamiPlatja .

La millor fotografia guanyarà un sopar per a 2 persones a un restaurant del municipi.

Comentarios
Multimedia Diari