Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Desfilada de moda a Salou aquesta nit a les 22 hores

Una espectacular pasarel·la de mes de 50 metres s’ha instal·lat a l'Espigó del Moll de la platja de Llevant.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La desfilada comença a les 22 hores. Les darreres edicions han estat un èxit de convocatòria.

La desfilada comença a les 22 hores. Les darreres edicions han estat un èxit de convocatòria.

La Desfilada Salou de Moda 2017 es una activitat organitzada per la Regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, de l'Ajuntament de Salou i coordinada per MSM models by Magda Simó. La pasarel·la Salou de Moda, que tindrà lloc aquesta nit a partir de les 22h, donarà el tret de sortida a la campanya de moda de l'estiu a Salou.

Es tracta d’un esdeveniment espectacular que compta amb la participació de 13 firmes comercials que presentaran moda d'estiu de dona, home, jove, infantil, bany, festa i nit… moda per a totes les edats en un acte apte per a tots els públics que aplega més de mil espectadors asseguts en cadira, i centenars de curiosos.

Salou-moda
La passarel·la té una longitud de 50 metres

Una passarel·la espectacular com poques de més de 50 metres de llargada a diferents nivells, més de 60 models, i on en una hora de durada es podran veure més d'un miler de peces de roba i complements de moda amb la novetat que aquest any Salou de Moda introdueix el See Noy Buy Now, es a dir que al finalitzar la desfilada tota la moda que s'hi haurà vist es podrà adquirir immediatament a la zona del Summer Market situada al costat de la passarel·la, al mateix passeig, tal i com ja fan les grans firmes comercials mundials.

La posta en escena comptarà amb diverses pantalles de projecció de gran format on es podrà veure la desfilada en directe i transmetre en temps real qualsevol petit detall al públic assistent. La música, la llum i el so no hi faltaran, junt amb una posada en escena àgil i dinàmica que permetrà veure les col·leccions de moda de les firmes salouenques en la pasarel.la ubicada a l’Espigó del Moll el dissabte a partir de les 22 hores.

Temas

Comentarios

Lea También