Detenen un pederasta del Vendrell per entrar en un parc infantil del municipi

Grups de pares del Vendrell estan preocupats des de fa dies per la presència del detinguts en llocs freqüentats per menors

19 mayo 2017 16:10 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria del Vendrell van detenir aquest dilluns a la tarda un home de 65 anys, de nacionalitat espanyola i veí del Vendrell per trencar una ordre de no apropament a llocs freqüentats per menors dictada per l’Audiència Provincial de Barcelona. L’home detingut dilluns va passar a disposició judicial ahir i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Els fets es van produir dilluns sobre les 20.30h quan una patrulla que es trobava fent prevenció pel centre del Vendrell va veure l’home en un parc infantil del municipi. Els agents el van reconèixer i el van detenir per trencar l’ordre dictada per l’Audiència Provincial de Barcelona.

Grups de pares del Vendrell estan preocupats des de fa dies per la presència del detinguts en llocs freqüentats per menors, la qual cosa ha provocat una alarma social que ha anat corrent per diferents grups de Whats App de pares i mares del municipi. Per això, després de la detenció d'aquest dilluns, agents dels Mossos d'Esquadra s'han reunit amb les AMPA i les escoles del municipi per informar-los que l'home està controlat i tranquil·litzar les famílies. 

Amb la d’aquest dilluns, els Mossos han detingut l’home en tres ocasions en les darreres setmanes a parcs infantils i prop d'escoles del Vendrell. La primera va ser el passat 25 de gener, la segona el 7 de febrer i aquest dilluns va ser la darrera detenció. En tots tres casos, el motiu de la detenció ha estat sempre el trencament de l’ordre de no apropament a llocs freqüentats per menors com escoles o parcs infantils. L'home també ha estat detingut en altres dues ocasions per motius similars a Barcelona i a Vilanova i la Geltrú. 

 

Comentarios
Multimedia Diari