Detinguda per un robatori amb força a casa de la seva exparella a Vilafortuny

Els agents van trobar la detinguda amagada en una de les habitacions

19 mayo 2017 16:51 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cambrils van detenir la nit del passat dissabte una dona de 51 anys, de nacionalitat holandesa i veïna de Cambrils, com a presumpta autora d’un robatori amb força i d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat. 

La nit de Cap d’Any, uns veïns del barri de Vilafortuny van alertar la policia d’uns sorolls provinents d’una casa del barri. Ràpidament, els agents van adreçar-se a la casa i van localitzar el propietari de l’immoble que també acabava d’arribar. Un cop a l’interior, els mossos van observar que estava tot regirat i que havien accedit trencant la porta del balcó situat a la primera planta. 

Els agents van escorcollar la casa i van localitzar una dona amagada en una de les habitacions, entre un llit i un escriptori. Un cop identificada, els mossos van comprovar que es tractava de l’exparella del propietari de l’immoble. Es dóna el cas que la detinguda va entrar a la casa aprofitant que el propietari estava celebrant la nit de Cap d’Any a casa d’uns veïns. 

Per aquest motiu, els agents van detenir la dona per un delicte de robatori amb força. En l’escorcoll li van trobar les claus d’un vehicle del propietari del pis i una polsera. Durant la detenció, la dona va oposar forta resistència arribant a agredir dos agents. 

La detinguda, qui suma amb aquesta tres detencions, dos per robatoris amb força, va passar a disposició ahir dilluns davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus i va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Comentarios
Multimedia Diari