Detingudes 3 persones més pels disturbis a Salou després de la mort del venedor 'top manta'

Es tracta d'un home de 27 anys, un de 34 i un de 21, que han estat detinguts aquest matí

19 mayo 2017 21:51 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui tres persones més acusades de provocar danys en vehicles policials i creuar un contenidor durant els disturbis ocorreguts el passat 11 d'agost a Salou (Tarragonès), després de la mort d'un venedor top manta que va caure pel balcó de casa seva quan fugia d'una batuda policial.

Segons ha informat avui la policia catalana, aquests tres detinguts -que se sumen a tres persones més que van ser arrestades el passat 2 de setembre pels mateixos incidents-, són de nacionalitat senegalesa i veïns de Salou i estan acusats dels delictes de desordres públics i danys.

Es tracta d'un home de 27 anys, un de 34 i un de 21, que han estat detinguts aquest matí a Salou i han estat traslladats a dependències policials, a l'espera que a partir de demà passin a disposició judicial a Tarragona.

Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta sobre els aldarulls ocorreguts a Salou després de la mort del venedor de manta Mor Sylla, pel que no descarten practicar més detencions. 

 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari