Detingut a Roda un jove de 19 anys amb 8 antecedents per robatoris amb força

La Policia Local el va enxampar el dia 5 i el dia 7 tornava a ser detingut a Vilafranca.

11 diciembre 2017 19:07 | Actualizado a 12 diciembre 2017 12:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant la matinada del 5 de desembre la Policia Local de Roda de Berà va detenir un jove de 19 anys veí de Vilanova i la Geltrú de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de diferents robatoris a trasters i vivendes.

Segons fonts policials “no es descarta que aquesta persona, i els seus companys, siguin els mateixos que en les últimes setmanes han forçat altres trasters de la zona”. Aquesta coexió de casos està en mans de la Unitat d'Investigació dels Mossos d’Esquadra.

La Policia Local rodenca va rebre, dimarts al voltant de les 5.50 hores de la matinada, l’avís d’un veí de la urbanització Marisol que havia escoltat diversos cops a la porta d’una vivenda del mateix carrer.

Fins el lloc dels fets es van desplaçar dues patrulles, les quals van iniciar la recerca d’habitatges forçats. Arran dels escorcolls, els agents van trobar tres vivendes en les quals havien entrat a robar, a més d’un vehicle i diferent material robat preparat.

El resultat va ser la detenció d’aquest jove quan el van trobar a l’interior d’un traster, atès que coincidia amb la descripció oferida pel veí. Va ser traslladat a dependències policials i posteriorment va ser lliurat al cos dels Mossos d’Esquadra per al seu trasllat als jutjats del Vendrell.

El jove va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat en càrrecs. De fet, el dijous dia 7, Mossos d'Esquadra el van tornar a enxampar a Vilafranca del Penedès acusat d'un altre delicte de robatori amb força.Segons fonts policials tot i la curta majoria d'edat d'aquest jove, ja acumula fins a vuit delictes d'aquestes característiques.

Comentarios
Multimedia Diari