Detingut a Torredembarra per empentar la seva mare en estat ebri

Un veí va sentir crits i va trucar al 112.

04 octubre 2017 18:35 | Actualizado a 05 octubre 2017 10:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El passat diumenge dia 1 d’octubre efectius de la Policia Local de Torredembarra van detenir un veí de la localitat com a presumpte auto d’un maltractament en l’àmbit  de la llar i un altre d’atemptat a agents de l’autoritat.

El telèfon d’elergències del 112 va comunicar a la Policia Local que havien rebut la trucada d’un veí informant que en un domicili veí se sentien molts crits i que hi havia una persiana a punt de caure a la via pública. 

En desplaçar-se la patrulla de la Policial Local al lloc indicat i, després de comprovar que, efectivament, hi havia perill per als vianants, van intentar parlar amb el veí, fet bastant difícil donat el seu estat d’embriaguesa.

Igualment, en accedir a l’habitatge, els agents van comprovar com tot el mobiliari del pis estava malmès. Mentre un agent intentava subjectar la persiana perquè aquesta no caigués a la via pública, el veí va donar una espenta a la seva mare fent-la caure damunt del sofà.

Quan els agents van intentar tranquil·litzar-lo va començar a donar espentes a un dels agents. Com a conseqüència d’aquests fets, es va procedir a la seva detenció. El detingut ha estat posat a disposició del Jutjat del Vendrell.

Comentarios
Multimedia Diari