Detingut dos cops en quatre dies a Torredembarra per robar al supermecat

Dijous va ser detingut per haver robat en un supermercat. Aquest diumenge per una ordre d'un jutjat.

29 mayo 2017 12:13 | Actualizado a 27 noviembre 2017 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El passat diumenge la Policia Local de Torredembarra van procedir a la detenció d’un veí de Tarragona, de 36 anys, per tenir una ordre de crida i cerca del Jutjat Penal de Tarragona.

Els fets van succeir al voltant de les sis de la tarda, quan un agent de nova incorporació del cos de seguretat va donar la veu d’alarma de la possible localització d’un home que es trobava en recerca i detenció ordenat pel Jutjat Penal, número 1 de Tarragona.

Tot seguit, efectius de la Policia Local van iniciar una recerca per la zona on s’havia vist l’individu. Una hora més tard, se’l va localitzar, al carrer de Sinibald de Mas, on es va procedir a la seva detenció, sense que aquest oposés cap tipus de resistència.

El detingut és la mateixa persona que ja va ser enxampada i identificada per la seva presumpta participació en un furt en un supermercat el passat 25 de maig, després que un treballador d'aquesta superfície comercial sortís darrera d'ell en una persecució que va acabar uns carrers més enllà.

Aquell dia, un dels agents locals que feia tasques de vigilància per la zona comercial va poder aturar-lo. En tractar-se d'un delicte lleu de furt, és a dir un valor per sota dels 400 euros, l'home va poder abandonar la comissaria després de declarar, tot i que tres dies després ha tornat a ser enxampat.

Cal recordar que un cop identificat, a la base de dades es va poder veure que l'home ternia pendent complimentar 22 requeriments de diversos jutjats de la demarcació i fins que no els va firmar, no va quedar en llibertat en càrrecs fins que el jutge el torni a citar.

Comentarios
Multimedia Diari