Detingut per conduir begut, sense carnet i fugir d'un control policial a més de 160 km/h a Torredembarra

La policia local va poder interceptar el conductor després de col·lidir amb un vehicle que estava estacionat

19 mayo 2017 21:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La policia local de Torredembarra ha detingut un veí de 45 anys del munciipi per haver-se saltat un control policial amb el seu vehicle i haver circulat a més de 160 km/h durant la fugida. Els fets van passar la matinada de l'11 d'octubre, quan una patrulla realitzava un control preventiu de trànsit al centre urbà. Un dels vehicles no va obeir el senyals d'aturada dels agents i es va escapolir a gran velocitat per diversos indrets i vials de Torredembarra. La policia local va realitzar tancaments en diversos indrets del municipi i, finalment, va poder interceptar el conductor al carrer del Maestrat, on va col·lidir amb un vehicle que es trobava estacionat. L'home circulava begut i sense carnet.

Els agents van procedir a la detenció de l'home, imputat per diversos delictes contra la seguretat del trànsit i danys. El conductor va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia donant positiu en la primera prova (0,62 mg/l en aire aspirat) i negant-se a efectuar la segona.

La policia local de Torredembarra va instruir diligències pels presumptes delictes de conducció sota els efectes de l'alcohol, conducció sense haver obtingut mai el permís de conduir, conducció temerària, danys i accident de trànsit.

A més, el cos policial va denunciar l'home per no tenir concertada l'assegurança de responsabilitat civil del vehicle i per no haver passat la corresponent inspecció tècnica de vehicles.

Comentarios
Multimedia Diari