Detingut per conduir drogat i sense punts després de fugir d'un control dels Mossos al Baix Penedès

Denuncien dues vegades en poc més de mitja hora al mateix conductor per conduir sota els efectes de l'alcohol

19 mayo 2017 22:32 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Barcelona de 28 anys que conduïa sota els efectes de les drogues i amb el permís de conduir suspès per manca de punts. El passat 13 de juny, el jove va obviar un control policial ubicat a la C-51 a Masllorenç (Baix Penedès) i va donar-se a la fuga. Els Mossos van posar en alerta altres dotacions properes, que el van poder aturar a la T-240 a la Bisbal del Penedès. El conductor va ser detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir de forma temerària i sota els efectes de les drogues, ja que va donar positiu per marihuana. A més, se li va imputar una falta de desobediència greu per no fer cas a les indicacions policials.

 

D'altra banda, en dos controls d'alcoholèmia que es van realitzar el mateix dia 13 a la carretera C-14, dins del municipi de Salou (Tarragonès) i a la mateixa carretera C-14, a l'altura de Montblanc, els mossos van denunciar dos cops el mateix conductor per donar positiu a les proves d'alcoholèmia.

 

En el primer control, establert a Salou, va donar positiu amb una taxa de 0.64 mg/l. En aquella ocasió, un conductor substitut es va fer càrrec del vehicle i per aquest motiu va poder marxar del lloc. Trenta minuts després, va ser novament aturat a Montblanc i el conductor va ser sotmès a la prova d'alcoholèmia, que va tornar a resultar positiva amb una taxa de 0.29 mg/l.

Comentarios
Multimedia Diari