Detingut un camioner begut que circulava fent esses per l’A-7

El camioner va superar en més de 8 vegades la taxa d’alcoholèmia permesa per a conductors professionals. Mossos el van detenir a la N-340, al terme d'Altafulla.

20 junio 2017 11:31 | Actualizado a 09 noviembre 2017 09:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona van detenir aquest dissabte un home de 48 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària i conducció sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van tenir lloc sobre les 20 hores del passat dissabte a l’autovia A-7, al terme municipal d’Altafulla, quan diversos conductos van alertar que un camió circulava fent ziga-zagues posant en greu risc a la resta d’usuaris.

Ràpidament, una patrulla va localitzar el tràiler per intentar aturar-lo, mentre que una altra dotació va fer un punt de control a la rotonda elevada que hi ha a l’A-7, al punt quilomètric 1.173, des d’on va confirmar la temeritat del camioner.

Poc després, el camioner va fer un canvi de direcció per deixar l’A-7 i continuar la marxa per la carretera N-340. Durant el seu recorregut per aquesta via, va envair el voral del seu sentit de la marxa i el carril en sentit contrari. Tot i aquesta conducció temerària no es va produir cap accident perquè els mossos havien tallat prèviament la circulació per evitar col·lisions.

Quan el camió va arribar al punt on els mossos havien muntat el control, a l’altura del punt quilomètric 1173, entre les diverses patrulles  van aconseguir aturar-lo.

Els mossos van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents d’anar sota els efectes de l’alcohol. En la prova d’alcoholèmia, va donar una taxa d’1,23 mg/l d’aire expirat, una xifra 8 vegades superior a la permesa ja que els conductors professionals no poden superar els 0,15 mg/l.

 

Comentarios
Multimedia Diari