Detingut un conductor ebri després d'accidentar-se a l'autovia A-7 al Baix Camp

El detingut, que va resultat il·lès, va donar 0,73 mg/l a la prova d'alcoholèmia

19 mayo 2017 16:35 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home, de 50 anys i de nacionalitat portuguesa, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. 

Els fets es van produir ahir, al voltant de les 22:00 hores, quan es va produir un accident de trànsit per sortida de via a l’altura del punt quilomètric 1138,5 de l’A-7, dins del terme municipal de Mont-Roig del Camp (Baix Camp).

Immediatament diverses dotacions policials es van adreçar al lloc del sinistre i van comprovar que el vehicle havia bolcat a la mitjana de la via i que el conductor, únic ocupant del turisme, havia resultat il·lès. 

Tot seguit, els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques. En sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,73 mg/l. Per aquest motiu, se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. 

El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari