Detingut un veí de Calafell per robatoris a Cerdanyola

Ha quedat en llibertat amb càrrecs

27 febrero 2018 19:41 | Actualizado a 28 febrero 2018 19:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones després que presumptament cometessin robatoris amb força en habitatges de Cerdanyola i Barberà del Vallès (Barcelona), una actuació duta a terme en un termini de 24 hores, entre els dies 19 i 20 de febrer.

El primer va tenir lloc a Cerdanyola i es van detenir tres persones, dues de 28 i una de 39 anys, de nacionalitat croata i veïns de la localitat de Canyelles (Barcelona) i Calafell (Tarragona) respectivament, i un home de 31 anys, de nacionalitat albanesa, acusats de cinc robatoris amb força.

Els agents van observar una actitud vigilant d'un dels tres individus i tot seguit van detectar a un altre saltant la tanca d'un jardí d'una finca i tots dos es ficaven en un vehicle, que conduïa la tercera persona; la policia catalana els va aconseguir i durant el registre van trobar un parell de guants, un tornavís, una clau anglesa, així com joies, de les quals s'està investigant la seva procedència.

Una acció similar es va dur a terme l'endemà a Barberà, però en aquesta ocasió era per un suposat robatori amb força en grau de temptativa i que es va saldar amb les detencions de dos homes de nacionalitat albanesa de 20 i 23 anys, als quals van perseguir, quan van tenir coneixement de la presència policial, una vegada interceptats carregaven mitjons i un tornavís. 

El dia 22 de febrer van passar a disposició judicial en el Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola i van quedar en llibertat amb càrrecs. 

Comentarios
Multimedia Diari