Detinguts a Vila-seca dues persones per robar rellotges i roba d'un centre comercial

Utilitzaven bosses amb doble fons per amagar els objectes robats. Una dona és denunciada també pels mateixos delictes.

13 noviembre 2017 12:23 | Actualizado a 14 noviembre 2017 13:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous a Vila-seca a un home de 35 anys (veí d'Abrera) i a una dona de 20 (sense domicili conegut), tots dos de nacionalitat romanesa, com a presumptes autors d'un robatori amb força i un delicte de furt.

Un agent dels Mossos d'Esquadra que estava a l'establiment va veure a un home i dues dones (una amb un cotxet de nadó) que estaven recorrent el centre comercial mirant diversos objectes i amb actitud vigilant. 

Al cap d'una estona, la vigilant de seguretat va sorprendre a un home ficant en una bossa diversos rellotges i pulsòmetres que prèviament havien tret d'una vitrina. Per treure els objectes havia anulat l'alarma i havia forçat la vitrina. 

Instants més tard, van sortir les dues dones i el mosso que les havia vist al principi, les va interceptar i les va portar a una zona de seguretat que el centre comercial disposa. Eren les 15.15 hores.

En l'escorcoll, a l'home se li va trobar  una peça metàl·lica tipus rossinyol emprada per forçar vitrines. A la seva bossa folrada portava rellotges per valor de 2.657,92euros. A les dones dins de les bosses folrades li troben roba per valor de 309€.

Una tercera dona, de 43 anys i veïna d'Artesa de Segre (Lleida) també es va enxampar pels mateixos fets, però no es va detenir perquè anava amb un nadó i no es podia deixar a cap familiar. En aquest cas es va denunciar a la señora.

Comentarios
Multimedia Diari