Más de Costa

Detinguts dos homes per cometre furts a la platja del Regueral de Cambrils

La Policia Local els acusa de sostreure quatre telèfons mòbils, roba, ulleres i diners a un grup de banyistes

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

La Policia Local de Cambrils va detenir dijous dos homes acusats de furtar diversos objectes personals d’un grup de banyistes a la platja del Regueral.

La sala de comunicacions de la Policia Local va rebre un avís dels socorristes a les 13:09, que van informar que hi havia dues persones que havien comès furts al descuit i que havien abandonat la zona en autobús i van facilitar el número d’identificació del vehicle. Una dotació de cotxe patrulla es va dirigir immediatament a la zona, va interceptar l’autobús i va localitzar les dues persones gràcies a la descripcions dels testimonis.

Els dos detinguts són un veí de Barcelona de 41 anys i un veí de Benicarló de 21 anys. El primer tenia ordres judicials de cerca i detenció per part dels Jutjats Penals de Pamplona (febrer 2018) i Gijón (maig 2018), portava diners a les butxaques dels pantalons i tenia una motxilla sobre les cames amb un telèfon mòbil Apple 6s, roba de platja, unes ulleres i uns auriculars. El segon s’havia amagat tres telèfons mòbils (un Apple XR i dos Samgung) sota els pantalons i a la butxaca.

Els objectes van ser reconeguts per 5 víctimes del furt, que van presentar denúncia i van indicar que el seu valor superava amb escreix els 400 euros.

Temas

Comentarios

Lea También