Detinguts dos homes quan robaven en un pis a Cambrils

Els lladres, que havien trencat el pany de la porta i es trobaven a l’interior, van explicar als agents que estaven fent reformes.

10 noviembre 2017 16:01 | Actualizado a 11 noviembre 2017 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cambrils van detenir ahir dijous dos homes de 30 i 23 anys d’edat, de nacionalitat marroquina i amb domicili a Cambrils, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc ahir a la tarda quan dues persones van forçar la porta d’un pis situat al barri Nou Cambrils. El soroll va alertar els veïns que ràpidament van trucar a la policia. Ràpidament, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra van arribar al lloc.

Dos agents de paisà van accedir a l’edifici i es van trobar la porta d’un pis oberta i el pany trencat. Quan es van identificar com a policies, dos individus van sortir del pis i van intentar fugir empenyent als agents.

Quan els dos homes es van veure atrapats pels agents, van intentar convèncer als mossos que estaven en el pis fent reformes.

Els agents van fer baixar als dos individus al carrer i amb l’ajuda de la segona patrulla van identificar i escorcollar els dos homes que, en cap cas, tenien claus del pis.

El detingut de 30 anys acumula amb aquesta detenció 10 antecedents policials mentre que per al detingut de 23 anys és la primera detenció. Tots dos han passat avui divendres a disposició judicial.

Comentarios
Multimedia Diari