Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dilluns s’inicien les obres de reparació de l’emissari de Cala Crancs a Cap Salou

Es col·locaran rètols advertint de l'obra i prohibint l'accés i el bany.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Aquest estiu ja s'han fet una part de les obres arrel de la urgència de reobrir la platja de Cala Crancs.

Aquest estiu ja s'han fet una part de les obres arrel de la urgència de reobrir la platja de Cala Crancs.

Dilluns s’iniciarà la segona fase dels treballs de millora, conservació i manteniment de la xarxa d’aigües i sanejament del municipi amb una intervenció a l’emissari submarí de cala Crancs, al Cap Salou.

Segons han assenyalat els serveis tècnics d’enginyeria municipals els treballs de reparació del tram malmès en la zona de rompent de l’emissari submarí es realitzarà amb embarcació de treball i equip de submarinistes; a més de personal de terra i maquinaria que ajudi a la col·locació i soldadura de la canonada i el llastrat.

Aquests treballs afectaran el bany a la platja, tot i que la temporada oficialment resta ja finalitzada. Cal recordar que amb les tasques de reposició d’arena del finals d’abril una excavadora va malmetre el tub, que es va reparar d’urgència per passar l’estiu, però ara s’ha d’actuar per resoldre definitivament la incidència.

La regidora de Platges, Julia Gómez, assenyalava que aquests treballs s’han posposat fins a meitats d’octubre per no afectar la temporada de banyistes i els platgers però que ara “es procedirà  a reparar de manera segura els danys ocasionats a principi de temporada i se soterrarà el tub d’emissari submarí a la profunditat adequada  per tal d’evitar riscos d’accidents als banyistes”. 

Temas

Comentarios

Lea También