Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dimiteix en bloc la junta i l'equip tècnic dels Nens del Vendrell

La direcció tècnica no es veu capaç de continuar liderant una "colla" que ha perdut força i il·lusió

EFE

Whatsapp
FOTO: Nens del Vendrell

FOTO: Nens del Vendrell

L'equip tècnic dels Nens del Vendrell va anunciar ahir a la nit, en l'assaig d'aquesta "colla castellera", que dimitiran del càrrec en una assemblea extraordinària que se celebrarà el dia 7 de juny. Amb el "cap de colla", Pere Rovira, i el seu equip, també dimitirà la junta administrativa, presidida per Isidre Aymerich, perquè consideren que formaven part d'un sol projecte, encara que la junta es posarà a disposició del nou equip tècnic. Pere Rovira ha explicat que la direcció tècnica no es veu capaç de continuar liderant una "colla" que ha perdut força i il·lusió, encara que creuen que l'entitat es mostra esperançada pel seu futur.

Va ser el mes de gener passat quan l'entitat va anunciar que Pere Rovira tornava a ser el "cap de colla" un any més (ja feia dues temporades que liderava l'entitat) perquè no trobaven ningú que volgués rellevar-lo en el càrrec. Cal destacar que l'anunci de la dimissió arriba pocs dies abans del 92 aniversari de la "colla", que se celebrarà el dia 3 de juny amb una actuació al Vendrell.

Temas

Comentarios

Lea También