Diplomes pels alumnes d'Altafulla

Forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018 “Combina i mou-te”.

28 septiembre 2018 11:20 | Actualizado a 28 septiembre 2018 18:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, han lliurat aquest matí els semàfors verds als alumnes de les classes de les escoles El Roquissar i La Portalada que més s’han implicat en el projecte “A peu al cole”.

Enguany, han estat els alumnes de 6è del Roquissar i la classe de 4t A de La Portalada els que més han anat a peu, en bicicleta o en patinet fins al seu centre escolar. Els premiats s’han endut una bossa amb marxandatge de la campanya “Combina i mou-te”, una gorra i un braçalet lluminós.

L’objectiu de la iniciativa és conscienciar a les famílies per aconseguir un municipi més sostenible i respectuós amb l’entorn natural i contribuir en el foment d’uns hàbits més saludables. Els escolars han pogut seguir els itineraris de forma divertida a través d’unes petjades pintades al terra.

Els dos directors del Roquissar i La Portalada, Germán Martínez i Cristina González, respectivament, han coincidit en què iniciatives com aquesta haurien de repetir-se sovint durant tot el curs escolar.

 

Comentarios
Multimedia Diari