Discrepàncies sobre com ha mort l'home a Salou (àudios)

Els agents asseguren que s'ha llençat pel balcó fugint de l'operatiu policial. Alguns senegalesos asseguren que han estat els agents qui l'han llençat

19 mayo 2017 22:05 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un senegalès ha mort aquest matí en caure d'un tercer pis escapant d'una redada dels Mossos d'Esquadra a Salou. La víctima tenia 50 anys, era d'origen senegalès, i ha perdut la vida en saltar d'un tercer pis quan fugia dels Mossos, que han entrat a casa seva en una operació contra el top manta, segons han informat fonts policials.

Segons ha explicat l'intendent dels Mossos Xavier Gámez aquest migdia en roda de premsa, en un domicili de la plaça de Sant Jordi del municipi, en el moment de l'entrada dels Mossos, "una de les persones que hi residia ha anat cap a la terrassa, s'ha enfilat a la barana, s'ha agafat a un tendal i, per motius que encara desconeixem, sense interacció amb els agents dels Mossos d'Esquadra, s'ha precipitat, ha caigut a terra des de tres pisos d'alçada i ha resultat morta". Gámez ha afegit que els agents han cridat els serveis d'emergència, que han efectuat tasques de reanimació, però no li han pogut salvar la vida. L'intendent ha explicat que els fets seran objecte d'investigació.

 

 

Llençat

La versió d'alguns senegalesos residents a la zona és ben diferent, i asseguren haver vist com han estat els agents qui l'han fet caure pel balcó, segons han afirmat als mitjans de comunicació.

Comentarios
Multimedia Diari