Dissabte comencen els actes del Dia Internacional de les Dones a Vila-seca

L’acte central serà retransmès per YouTube el proper dilluns

04 marzo 2021 20:40 | Actualizado a 05 marzo 2021 18:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Vila-seca inicia demà dissabte els actes del Dia Internacional de les Dones, amb un taller de menstruació conscient i sostenible. Organitzat pel Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras, podeu aconseguir-ne més informació escrivint al correu pinedavase@gmail.com.

El dilluns 8 de març hi haurà l’acte institucional del Dia Internacional de les Dones a la 1 del migdia, durant el qual es llegirà el manifest. L’acte es retransmetrà en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Vila-seca, en aquest enllaç https://www.youtube.com/channel/UCxXTob_5gf14nVjt-O7Pz5g/playlists

El dijous 11 de març la Biblioteca de Vila-seca, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras, organitza el Club de lectura feminista virtual: “Feminisme per al 99%”. Podeu obtenir més informació de l’acte a bm.vila-seca@vila-seca.cat o trucant als telèfons 977 39 13 63 o 676 05 34 55.

El dissabte 13 de març tindrà lloc un taller per aprendre a cosir una compresa de tela, a les 10 del matí a la plaça d’Estudi. Per aquesta activitat, organitzada pel Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras, cal recordar que les places seran limitades i que es podrà demanar més informació trucant al telèfon 662 45 15 65.

Del 15 al 29 de març tindrà lloc el curs virtual Comunicació Inclusiva i Llenguatge No Sexista, d’una durada de 10 hores. Un altre curs virtual, aquest de 30 hores, serà el d’Empoderament i Lideratge Femení i tindrà lloc del 16 de març al 16 d’abril. Els dos cursos han estat organitzats per l’Ajuntament de Vila-seca i el Servei d’Ocupació i Creació d’Empresa. Per a més informació, cal trucar al 977 39 43 25.

A més d’aquests actes, cal destacar que l’Ajuntament de Vila-seca juntament amb les Associacions de Dones de Vila-seca, han elaborat un vídeo biogràfic de l’Elena Maseras titulat “Maria Elena Maseras: somnis, tenacitat, igualtat”, que a partir del proper dilluns es podrà visualitzar al canal de YouTube de l’Ajuntament. D’altra banda, també es pot visitar al web https://bit.ly/3b4xPvD els 10 llibres “Amb veu de dona” que ha seleccionat la Biblioteca de Vila-seca, especialment per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Comentarios
Multimedia Diari