Diumenge de rodatge per a les colles del Camp de Tarragona

La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona descarrega el 3de8, però no pot amb el 4de8. Els Nois de la Torre van voler completar el 4de7, però no van poder descarregar el castell

06 mayo 2019 12:33 | Actualizado a 06 mayo 2019 12:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ahir va ser un diumenge tranquil per les diverses colles, en una jornada marcada per diverses absències a les formacions a causa de les oposicions de bombers i el festival del Viña Rock a Villarrobledo.

A Torredembarra, previ a la diada es van realitzar quatre pilars de 4 de les diferents colles que participaven en la diada davant el monument dedicat a l’enxaneta David Sánchez.

Els Nois tenien un objectiu clar, però no van poder aconseguir-lo. La colla local va obrir la diada amb el 3de7, que tot i obrir-se la rengla el van poder completar.

Després van anar de cara amb el 4de7, però amb dosos col·locats, la canalla no va veure-ho clar i van decidir desmuntar-lo. Van seguir la diada amb el 4de6 i van tancar-la amb el 3de6 amb el pilar. El Serrallo, amb pocs efectius, van fer una diada tranquil·la amb el 3de6, 4de6 i 3de6 amb el pilar i els de Cambrils 3de6, 2de6 i 3de6 amb el pilar. Els reusencs per la seva banda van fer el 3de7, 4de7 amb el pilar i el 4de7.

Porrera

A Porrera, la Jove de Tarragona va completar el 3de8 després d’un intent desmuntat, però no van poder completar el 4de8, que el van deixar en intent desmuntat, amb un tronc que presentava alguns canvis respecte al de diumenge passat a Riudoms, a causa de diverses baixes. Van completar l’actuació amb el 4de7 amb el pilar, que el van descarregar a primera ronda.

Els Brivalls per la seva banda, en la segona diada de la temporada, tampoc van tenir el seu dia d’encert, ja que van haver de desmuntar el 2de6 i van fer el 3de6, el 4de6 i el 3de6 amb el pilar.

Comentarios
Multimedia Diari