Diverses situacions retarden la finalització de La Violeta a Altafulla

La condició de sala polivalent i aspectes jurídics fan que el projecte hagi de buscar una solució sense que comporti entorpir les obres

19 septiembre 2020 07:10 | Actualizado a 19 septiembre 2020 09:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El projecte per convertir el casal La Violeta d’Altafulla en una sala polivalent ja està en marxa, després que el darrer plenari de la corporació municipal hi hagi donat el vistiplau, que ha comptat amb els vots favorables de l’equip de govern, integrat per l’EINA, el PSC i Ara Altafulla, el vot en contra d’Alternativa Altafulla (AA) i l’abstenció de Junts per Altafulla.

Aquest projecte és continuació del que ja s’ha executat de remodelació d’aquest equipament municipal i introdueix variacions substancials que han de permetre que la sala sigui un espai polivalent, amb la instal·lació de cadires mòbils. Cal recordar que en l’anterior mandat el govern d’AA, que és quan es va iniciar el projecte de rehabilitació de La Violeta, va apostar per dotar de cadires fixes a la sala per reconvertir-la en teatre-auditori de forma exclusiva.

Aquesta segona etapa es podria executar el 2021, quin projecte ara es troba en període d’exposició pública i d’al·legacions, la qual cosa fa que la finalització de la polèmica remodelació del casal La Violeta es prorrogui en el temps, quan en un principi s’havia previst poder estrenarla el pròxim mes de novembre, en motiu de la festa major de Sant Martí.

El projecte consta de tres fases independents: la instal·lació de cadires mòbils, que s’endú la meitat de la inversió pressupostada, en la quantitat de 300.000 euros; l’habilitació de sortida d’emergència necessària i resoldre el problema d’humitats que afecta la façana nord de l’edifici. Aquests segon i tercer punt estan immersos en sengles conflictes juridics ja que afecten propietats privades, en les que s’haurà de treballar per trobar una solució sense que comporti un entorpiment de les obres.

Comentarios
Multimedia Diari