Doctor Prats, La Guardia i Saratoga, caps de cartell de la Festa Major d’Estiu de Vila-seca 2019

Els diferents espais musicals, així com la festa ‘Vila-seca a Tope’ porten els millors grups musicals per a tots els estils

25 julio 2019 08:47 | Actualizado a 25 julio 2019 08:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La música i els concerts no juguen mai un paper secundari a la Festa Major de Vila-seca. Cada any, els artistes convidats agrupen gran multitud de persones en els ja tradicionals Espai Cubik o l’Espai Chill Out. Aquest 2019, Doctor Prats i La Guardia dominen el programa festiu. El primer, un grup de rock-fusió de Terrassa, s’ha consolidat com un dels grups referents de la música catalana del moment, amb presència a festivals com el Clownia o l’Acampada Jove. El segon, gairebé no caldria presentar-lo, ja que es tracta d’un dels grups més reconeguts del rock espanyol, format a la ciutat de Granada als anys 80. A l’esquena, hi tenen 14 àlbums publicats i més d’un milió i mig de còpies venudes, que l’han dut a guanyar diversos premis com un disc d’or, de la mà de Los 40 Principales.

Però l’oferta musical no només se centra en aquests dos grups, sinó que podrem trobar concerts i actuacions musicals durant tota la Festa Major, des del divendres 26 de juliol fins al 4 d’agost.

El primer dia, 26 de juliol, Marcos San José i els DJs Löwe i Nid amenitzaran la vetllada amb la millor música disco, al passeig Pau Casals.

El dissabte 27 és el torn d’un dels primers plats forts, el de La Guardia. El grup farà trontollar la calma i tranquil·litat de la localitat amb les seves cançons, en una de les seves actuacions de la gira 2019.

Els espais musicals de la festa combinen diferents estils com el rock, el  heavy o la rumba 

Les propostes musicals segueixen el dimarts 30 amb una proposta musical una mica diferent. Bsides és un grup que recupera cançons conegudes de tots els temps, amb un directe que connecta amb el públic. El Artriste, per altra banda, és un cantautor que, amb les seves cançons, comunica les seves emocions més profundes i íntimes. Es podran ballar i escoltar, a la plaça de l’Estudi, a partir de les 21h. A la mateixa plaça, l’endemà, la rumba irromprà a les oïdes dels veïns vila-secans amb Triampa Rumba Catalana, on «musics de Peret i Los Amaya s’uneixen per gaudir de l’autèntica rumba».

L’«Avui lluny és més a prop» tour de Doctor Prats arribarà el dijous 1 d’agost a les 23, al Parc de la Riera, en un dels concerts més esperats pel jovent de Vila-Seca, seguidament de DJ OGT, que amb el seu estil fusió i electrònic, remesclarà i rememorarà els èxits de la música catalana, actuals i de tots els temps.

Passada la gran nit, torna el festival Vila-Seca a tope, en la seva desena edició amb l’actuació dels grups Saratoga, Centinela i Lujuria.

El dissabte 3 d’agost, el dia de La Invenció del Cos de Sant Esteve, hi haurà el Gran Ball de Festa major, a les 12 de la nit, amenitzat per l’orquestra Nueva Alaska.

Paral·lelament, a l’espai Cubik, es podrà gaudir de la música més urbana amb la Festa Disc Comercial & Hits.

Com cada any, al jardí de la Biblioteca de Vila-seca es podrà gaudir de l’Espai Chill Out, un espai on poder relaxar-se escoltant la millor música, del 30 de juliol al 4 d’agost.

Les Havaneres i el rom cremat tampoc hi poden faltar a la Festa Major de Vila-seca, que es podran escoltar i tastar el dijous 25 de juliol i el diumenge 4 d’agost al Parc del Pinar de Perruquet i a la Plaça de l’Estudi, respectivament.

Comentarios
Multimedia Diari