Dos anys més per acabar les obres a l’N-340

En cas que no es facin els treballs en el termini establert, l’Ajuntament perdria l’aportació estatal de 765.000 euros

15 agosto 2019 16:00 | Actualizado a 15 agosto 2019 17:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) va publicar ahir una addenda al conveni entre el ministeri de Foment i l’Ajuntament de Torredembarra (per tal que el consistori tingui dos anys més de marge, fins l’octubre del 2021, per fer les obres de millora del tram urbà de cinc quilòmetres de l’N-340 que creua el municipi.

Aquest tram va ser transferit al municipi l’any 2005 i l’acord incloïa una partida de 765.000 euros del ministeri per tal que s’arrangés abans de l’octubre d’enguany.

Les obres però, les havia d’executar el consistori, i fins fa uns mesos el projecte havia estat aturat. En cas que no es fessin els treballs en el termini establert, l’Ajuntament perdria l’aportació estatal.

No és el primer cop que el termini per a finalitzar les obres del tram de cinc quilòmetres de l’N-340 a Torredembarra s’amplia. Al mes d’abril el Ministeri de Fomento ja va concedir una ampliació d’un any perquè finalitzessin l’octubre del 2020, però no va ser possible.

En paral·lel a les futures obres al pas de l’N-340, Torredembarra continua sent notícia per la configuració de la rotonda d’accés que enlaça l’AP-7, l’N-340 i la T-214 a l’entrada del municipi. En aquest cas pels talls que protagonitzen els veïns del Baix Gaià per tal que es reobri.

La setmana passada els integrants de la Plataforma Reobrint Rotonda del Baix Gaià van ampliar les protestes. La seva intenció és seguir amb les movilizacions tots els divendres d’aquest mes d’agost. la propera, per tant, serà demà.

Comentarios
Multimedia Diari