Dos detinguts a Calafell per cultivar 200 plantes de marihuana al garatge de casa

La Guàrdia Civil i la Policia Local també intervenen tres quilos de droga seca, tres bàscules de precisió i 2.000 euros

19 mayo 2017 20:08 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Calafell (Baix Penedès) han desmantellat una plantació amb 193 plantes de marihuana en un habitatge unifamiliar d’una urbanització del municipi i han detingut les dues persones que s’encarregaven de cultivar, elaborar i distribuir la droga. La investigació es va iniciar al gener, després que un veí percebés una forta olor de marihuana a la zona. Aquest dimecres al migdia, ambdós cossos policials van establir un dispositiu conjunt en el qual es van intervenir prop de 200 plantes de marihuana en diferents etapes de creixement, 3.000 grams de marihuana seca, tres bàscules de precisió, 2.020 euros en efectiu i material per al cultiu i venda al detall.

Durant la investigació, els agents van concloure que l’habitatge s’havia compartimentat en dues zones. Una de residència i una altra que ocupava part del garatge i que es dedicava al cultiu, manipulació i assecat de la marihuana. A més, els detinguts hi havien creat la infraestructura necessària per portar a terme el cultiu intens i la manipulació genètica del cànnabis.

Els arrestats són un home de 35 anys i una dona de 33 pertanyents al mateix nucli familiar, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Calafell. Estan acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública i un altre de frau de fluid elèctric, i estan pendents de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

 

Comentarios
Multimedia Diari